Кой като Борис Дали?! Живее си волно, "оправя", която му падне, прави бебета и зарязва родилките... Чудничко! Преди дни научихме, че певецът е станал татко за трети път, но не от съпругата си Лили Станчева, която му роди две хлапета, а от дългогодишната си любовница - сервитьорката Веси.

След почти седем години тайна афера, Весито тъкмо се зарадва, че е хванала любимия си, надувайки корема и... ядец! Ето, че тя роди здраво и право момченце на чалгаря, което кръстиха Калоян, но татето отказа да заживее с тях двамата.

Докато родилката гледа сама бебето в София, Борката е в Бобов дол, където живее с родителите си и си върти тамошния бизнес. Вярно е, че Дали има основен бизнес и доходи в родното си място, но той дори не си е направил устата да покани Весито в къщата си там. Тя надали ще откаже, още повече, че надали толкова драпа да продължи да работи като сервитьорка...

"Родителите на Борис не искат да чуват за тази жена, защото си харесваха Лили. Но причината не е толкова в тях, колкото в самия им син. Борката просто не иска да се "връзва" сериозно и да дели общо ежедневие с някоя. Харесва му да е волна птичка и да прави, каквото му скимне, това е. Ама и тя да е мислила като се е хващала с него", коментират близки до Борис Дали хора.

Източник: Crimesbg.com