Бившата плеймейтка Ася Капчикова е съсипана. От няколко седмици тя не може да се радва на трите си деца, защото мъжът й Ивайло е ограничил достъпа й до тях.

След 4-годишен съвместен живот ресторантьорът, който е прехвърлил 50-те години, изхвърли от дома си развратната бивша фермерка. Причината не е ясна, но се счита, че я е хванал в разкрепостени чатове и опити за изневяра.

В момента Ася живеела при майка си. Иво обаче не й дал да вземе децата им със себе си и те останали в неговата къща. Грижите за тях ги поверил на детегледачка.

Бившата на Криско била напълно сломена не само от коравосърдечното отношение на мъжа й към нея, но и от факта, че не може да вижда децата си. Тя го умолявала да дойде на гости за малко само за да ги види, но той упорито отказвал.

През 2020 г. Капчикова роди близнаци, а в края на 2021 г. се сдоби с още един син. В следващите 2 години Ася се опитваше да го играе изрядна майка и домакиня, но не й се получи.

Като всяка плеймейтка, и Капчикова не може да бъде перфектна у дома. Тя ползваше услугите на детегледачка, въпреки че не работеше нищо и можеше сама да се грижи за децата си.

Освен развратното й поведение, счита се, че Ивайло се е подразнил и от небрежното отношение на Ася към семейството, а той бил традиционалист и бил убеден, че мястото на жената е вкъщи, за да чисти, готви и гледа децата.

Източник: Crimesbg.com