Залитна ли шеф Иван Манчев по Джулиана Гани?

Това се питат феновете на кулинарното шоу „Черешката на тортата“. Не е тайна, че готвачът има слаби ангели. Той заряза съпругата си, от която има две пораснали деца, направи бебе на доста по-младата Цветомила и много скоро адбикира и от нея.

Накрая завъртя любов с майката на гаджето на сина си Ива Бека.

Топготвачът лудна по бизнесдамата и двамата не спират да се глезят с екзотични ваканции, както и да демонстрират любовта си на публични места.

Но фенове на кулинарното шоу заподозряха Манчев в падалка по скандалната силиконка още преди три години. Тогава плеймейтката отново бе сред участниците в „Черешката“, като по това време готвеше с актуалната си тогава половинка Илиян Найденов.Тя не само върнеше черпака с бащата на първия си син, но и спечели плакета.

Блондинката мереше сили за приза „кулинарен гуру“ с журналиста Антон Стефанов, бизнесмена Петко Димитров, народната певица Димана Мирчева, както и с екс депутатката Калина Крумова. Всички спечелиха максималния брой точки, но Джулката получи наградата от шеф Манчев.Въпреки че не изпъкна като кулинарен корифей.

„Май шеф Манчев точи лиги по тунингованата мацка, затова я награди“, още тогава заподозряха фенове на шоуто.

В сегашният сезон прясната майка готви с бащата на втория си син Теодор Гецов. Според източници шашнала гостите си с уникална рецепта-пълнена пуйка с…пиле.

„Ако и сега шеф Манчев й даде плакета, работата е ясна“, коментират в мрежата.