Катето Евро не спира да палува

Въпреки че е на солидна възраст  и вече баба, Катето Евро все още я тресат младежките хормони.

Звездата от „Оркестър без име“ знае как да се забавлява и да се радва на живота. Майката на Сашо Кадиев е не по-палава от единствения си син.

За купоните, които прави в къщата й в Кокаляне се носят легенди. Че актрисата крие младежки дух под визията си, говорят нейните постъпки.

Звездата се щракна с единствената си внучка, носеща нейното име, как си сръбва питие на плажа. А малката Кати я пита дали пие алкохол, на което Катерина Евро дава утвърдителен отговор.

Сега, с ново фото тя отново разбуни мрежата. Любимата актриса пусна няколко сторита от почивката си на морето. Но една от тях направо взриви феновете й. На нея Катето Евро се целува с млад мъж, който е на видима възраст дори по-малка от това на собствения й син.А под снимката той написа:“Обичам те, Кейт!“

Мнозина заподозряха, че това е поредната постановка, която вероятно е спретнала актрисата.Други обаче мислят, че лудетината има ново и то младо гадже, което я радва на морската й ваканция.

Те веднага разкопсперираха кое е младото жребче, с което се натиска Катето Евро. Оказа се, че се казва Илиян Сърнев. Преди време младежът е бил сред приятелите на топ звездата Азис.