Преди около година Дениз Хайрула се похвали в нета, че е влюбена и дори пусна снимка с новото си гадже. Което, за разлика от повечето й бивши любовници, с които спеше за пари, беше млад и готин пич. Той още си е такъв, но казваме "беше", защото вече не е с туркинята.

Да, младокът, който е от наистина богато семейство и който заведе Хайрула на почивка в Дубай, й е бил шута и то от доста време. Това разкриха близки до нея хора, а и не беше нужно, защото самата Дениз го показа ясно. На 1 август тя имаше рожден ден, който отпразнува в чисто женска и доста скромна компания на Слънчака.

Вярвате или не, но нейни гости бяха само Виктория Капитонова - основната й съперница за сърцето на Виктор Стоянов в "Ергенът", както и злобната и мразена от зрителите Людмила Костадинова - също от сезона с Виктор.

Трите бръмчалки са го ударили на живот край морето и то точно на Слънчев бряг, където знаем защо се ходи, още повече ако са сами жени, че и златотърсачки. За пари, разбира се. По-точно за богати чичаци, които барем развържат кесията за малко приятно прекарване.

И ако Капитонова си има приятел, за Людмила не знаем, но Дениз е в трескаво търсене на мъж, защото без такъв с дебел портфейл, тя няма откъде да вади кинти. Нито има визията, нито уменията на Виктория Капитонова.

Източник: Crimesbg.com