Те бяха новата светска двойка, а сега вече не само не са нова, а не са и двойка. Да, Ивана Главчева и Благой Георгиев отново са сингъл, а раздялата им е потвърдена официално от няколко независими един от друг източника. Само можем да си представим какво си мисли за Джизъса бащата на "младоженката" - Ванко 1, тъй като причината за разлъката на доскорошните влюбени е... ха, познайте де - изневяра, разбира се.

Работата е там, че Благой пак си го извади, само че не на Ивана, а на поредната фуста, с която сложил рогца на Главчева. Едва ли има изненадани, както и едва ли има някой, който си мисли, че самоуверената рапърска щерка ще стои и ще търпи позорищата на футболистчето.

Ни най-малко! Ивана изритала Благой, без да му даде шанс да се оправдава и да обяснява - не, че има как да го направи. Близки до нея разкриха, че е толкова бясна на Джизъса, че не иска да чува името му, а когато все пак се случи, го дарява с "най-милите" епитети, пред когото и да било.

Факт е, че двамата отдавна не са пускали общи снимки и постове в профилите си, както и че не се следват. Дъщерята на Ванко 1 дори е "замразила" своя профил като не е публикувала отдавна, а Джизъса също не е издавал и "звук" по темата, както правеше преди.

Източник: Crimesbg.com