Какви раздели, какви ти пет лева?! Вижте я само как го гледа!... Да, Мария Тарашманова беше скъсала с първия ерген - Виктор Стоянов, но явно не издържа на чара му и пак му "клекна".

Припомняме, че двамата приключиха през пролетта като изтриха и всичките си общи фотоси, както и спряха да се следват в мрежите. Причина за края им бе егоцентризмът на Стоянов, постоянните му напъни за слава, а и фактът, че е коцкар. Мария сложи точка на връзката им и двамата продължиха поотделно.

Пак му "клекна": Мария Тарашманова не може да диша без Виктор Стоянов! (събраха се - ПАПАРАШКИ СНИМКИ)

Е, не е ясно какво се е случило и кой кого е потърсил пръв, но сега ги виждаме заедно. Влюбени, прегърнати, грейнали от щастие (осоообено Тарашманова), двамата бяха на концерта на "Имеджин Драгонс" на стадиона "Васил Левски".

Първо дойде Стоянов с авер, а малко след тях се присъедини и Мария, на която ергенчето се скъса да угажда и да купува всичко, което си поиска - напитки, нещица за хапване, абе, глезеше я.

Тарашманова пък го съзерцаваше с поглед на влюбена кошута и не спираше да се хили. Ако не знаехме, че са били гаджета преди и то дълго време, като нищо щяхме да си помислим, че това им е една от първите свалки, толкова "ученически хлътнали" изглеждаха.

Потребители се надяват така да продължат и занапред, макар че с тежкия нрав на Виктор, изобщо не се знае...