С напълно празен и безсмислен живот се фука в мрежите Алекс Богданска - за пореден път. Бившата на Дани Петканов сигурно вижда сина си за ден или два в месеца, а може и по-малко. През останалото време го е "хвърлила" на грижите на Даниел, защото знае, че макар и малко шашав, той наистина му отделя време и внимание.

Какво прави Александра далеч от детето си, ще попитате?! Ами забавлява се. И най-вече се впуска в поредния лов на мъже. Това разкриха и близки нейни познати, също възмутени от поведението й.

"Алекс постоянно е на самолета и обикаля света. Да, това е чудесно и има смисъл, но ако си свободен човек или ако пътуваш със семейството си. Вижте една Николета - щерка й Никол израсна по държавите и островите, защото тя навсякъде я води с нея. А уж е плеймейтка. И не само Николета, много известни хора също не се отделят от децата си. Богданска обаче е нагла и безотговорна, също като Джулиана Гани", гневят се и потребители в нета, свидетели на постоянните й забежки от малкия Габриел.

Последно моделката се изфука, че била скочила с парашут - голямо важно... Защото дори тогава не спирала да върти очи и да се оглежда за някой мъж, който ще я забележи. Е, не какъв да е, разбира се, добре е кесията да му е пълна, коментират източниците.