Мария Силвестър проговори за най-голямата си семейна тайна

Оказа се, че синеоката водеща има сестра, която е кръстена Мария. Но момичето не е нейна биологична кръв. Нито е от предишните бракове на родителите й, понеже те такива нямат.

Сестра й не е родна, защото било осиновени от нейните татко и майка. Тя била дете на клошари, като биологичната й родителка загинала в пожар в Костенец.

Съдбата му щеше да е на произвола, подмятано в различни домове за сираци и изоставени деца. Но тя казала друго и то било щастливо отгледано от родителите на Мария Силвестър. А двете се разбирали перфектно, дори повече от кръвни сестри.

„Сестра ми е боец. Не съм говорила за тази семейна тайна, понеже сестра ми не искаше да се разгласява. Тя е много готина и ми е най-добрия приятел.

Омъжена е и  има дете. Аз благодаря на Висшите сили, че я изпрати в нашето семейство“, разкри семейната тайна Мария Силвестър. Тя има и брат, който вече й е биологичен.

Водещата призна преди време, че и тя е готова да осинови дете, за да направи някой щастлив. А и обожава работата си в „Бригада Наш Дом“, където също дарява щастие на много хора.

Източник:  Crimesbg.com