Чалга светът изживя най-големия си срам в последните години с едно мероприятие, на което лъсна целият фалш сред певиците. Събраха се няколко чалгарки, които обаче приличат повече на лелки от стола в училище, отколкото на някакви звезди, каквито всъщност никога не са и били.

Емануела отбеляза своя рожден ден номер 41 в компанията на свои колежки. Самата рожденичка обаче потресе с визията си. Тя е толкова напълняла, че някои дори си зададоха въпроса дали не е отново забременяла.

От последната бременност на Емануела минаха 7 години, но сякаш са минали 7 месеца. Лицето й е подпухнало, коремът й е заприличал на лоена топка, а ръцете й са като мекици.

Емилия, която също е била на партито, не пада по-долу. Тя е качила поне 15 кг. в последната година, но това дори не е най-лошото. Жената на Жорж Башур е заприличала сериозно на жена от типа „транс“. Нито гримът й е като хората, нито прическата, да не говорим за роклята тип нощница.

Пълен смях предизвика и Деси Слава. Изпълнителката на „Лъжа“ гордо се е наредила до своите колежки на снимката, без дори да осъзнава, че прилича на малкото селянче, което е излязло от полята, за да се снима с лелките си.

Вярно, че е родена в Раднево, но се очаква, че след толкова години извън родното място Деси ще е придобила малко повече вкус за дрехи. Нищо подобно, в това синьо подобие на рокля изглежда като клоуна на една и без това скучна компания, съставена от състарени жени.

Теди Александрова подобаващо попълва „великата“ четворка. Дори някога да е възбуждала някой мъж, след тази снимка либидото на всички господа може да падне рязко. Устните й изглеждат отчайващо зле, а тя самата може да бъде сложена да плаши гаргите на полето, докато Деси Слава оре на нивата до нея.

Очевидно това, че скандално по-младият от нея Емрах Стораро я направи за смях, й се отразява и на външния вид. Теди изглежда недоспала и зле гримирана, а лигавенето й по време на снимането говори и за липса на чувство за хумор.

За жалост, тези четири лелки, някои от които нямат дори 45, а всички изглеждат на по 50 г., имат почитатели, макар и все по-намаляващи. Млади момичета ги гледат и ще взимат пример как се става „бабичка“ отрано, което е една тъжна родна картинка.

Източник: Уикенд