Жоро Торнев продължава да нокаутира Мира Добрева дори и след раздялата им. То не бяха изневери, пренебрежително отношение и какво ли не още, а сега пък не иска да види сина си.

Журналистката на БНТ и режисьорът живеят отделно от 3 години, но чак наскоро се разбра за раздялата им. Те нямат развод, но всеки е свободен да излиза с други хора, което е присъщо за най-деградиралите семейства.

Големият удар за Мира е, че откакто се е изнесъл, Жоро не се сеща изобщо за общия им син и не помага по никакъв начин за отглеждането му. Що за баща би постъил така?!

От своя страна пък Добрева показва селския си манталитет с това, че не се развежда с Торнев. И го прави не за друго, а защото не й се давали пари за развод.

Трябва да си изключително стисната жена, за да работиш в телевизия и да ти се свидят 800 лв. за развод. Защото толкова струва този по взаимно съгласие, а мъжът й едва ли би правил проблеми.

Двамата и преди са се разделяли, но сега е окончателно и няма път назад. Според слуховете причината е отново негова изневяра. След поредното кръшкане Мира решила, че вече няма какво да прави с този мъж.

Припомняме, че Мира и Жоро са заедно от 2001 г., а са женени от 2007 г. Имат общ син, а тя има и дъщеря от предната си връзка.

Журналистката по принцип е с нелек характер, въпреки че се прави на добродушна. Във „ВИП Брадър” преди 4 години се видя ясно, че зад привидната й добронамереност се крие злоба. Тогава се опита да се направи на жертва с разкази колко й е било тежко на село като малка, при положение че нито е била гладна, нито болна, за да се оплаква. Опита се обаче да спечели зрителските симпатии с манипулации, но не успя.

Жоро Торнев също не е цвете за мирисане. Неговото чуждопоклоничество отврати много зрители на Брадъра, когато той участва в него преди 6 години. Тогава стана ясно, че се клани на Америка повече, отколкото на България, което е жалка картинка.

Източник: Галерия