Само с претенциите за култура, интелект и класа май ще си останат ергенът Евгени Генчев и годеницата му Валерия Георгиева. Да, първо ще уточним, че двамата още са заедно и слуховете за раздялата им са силно преувеличени. Те дори живеят заедно от известно време, като ту са в богатата къща на генчовите родители в Пловдив, ту са на квартира в столицата...

Не това е темата днес обаче, а мястото, където двамата бяха засечени преди два дни, а именно - мазна, гадна чалготека. Евгени и Валерия се забавляваха на чалгария в Студентски град и то не в изпълнението на кой да е, а на Меди...

Генчев дори седна на пианото и започна да свири в ритъм с мазния чалгар, което зарадва пияните клиенти в клуба, но отврати наистина читавите му и интелигентни последователи. А за Валерия нямаме думи - тя, която все се прави на изискана и свръх културна, сега мяташе кълки на пошлостите и вулгаризмите на Меди... Потрес!

Георгиева се беше барнала като за бал, а до нея Генчо беше се спретнал в най-обикновена бяла тениска, все едно ще гледат филм и ще набиват пуканки вкъщи.

"Тая държава за нищо не става вече, как един тъпак няма да остане нормален и да дава истински пример на подрастващите, след като го покажат пет пъти по телевизора и се сметне за "известен", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com