Веселата вдовица, както отдавна наричат Боряна Баташова, е излетяла от "Денсинг старс", поради причини, съвсем различни от танцовите й умения. Това разкриха категорично източници от екипа на формата като заявиха, че със сигурност Баташова е можела да остане още, предвид това, че има доста по-лоши танцьори от нея.

"Червеният картон" обаче й бе даден категорично от журито, заради огромния й проблем с алкохола. Да, оказа се, че Боряна е идвала постоянно къркана на репетиции и е било страшно трудно да се справи човек с лиготиите и нервните й състояния.

Върхът на всичко обаче е бил стартът на предаването, когато Боряна Баташова излязла на сцената мотана като казак. Половин час преди това я видели и осъзнали, че се е наковала. Моментално я задължили да се нагълта с кафе и енергийни напитки, че барем се освести, но и на самото представяне всички отлично виждали, че е квасена.

Партньорът й отказал да се занимава повече, а журито било отвратено и така вдовицата на Андрей Банашов изхвърча от формата още на старта му. "Тази жена се държи като неадекватна и това изобщо не е отсега. Не й отива на претенциите, а още по-малко на годините, да се прави на момиченце в пубертета. Срамота", коментират източниците.

Източник: Crimesbg.com