Сашо Диков не се намира в най-доброто си финансово състояние. Отдавна минаха годините, когато той беше сред основните журналисти у нас. Сега просто доработва нещичко върху пенсията си.

70-годишният тв водещ бе забелязан преди броени дни от наш репортер в центъра на столицата в окаян вид. Облеклото му е като на типичен пенсионер, разчитащ само на една пенсия, за да преживява, макар Сашо все още да работи.

Журналистът се носи по централните столични улици облечен в анцуг, наметнал старо якенце и обул стари кецове. Ако физиономията му не беше толкова разпознаваема, човек би го помислил за обикновен дядка, който чака намаленията в магазина, за да си купи хляб.

Не се знае какво е докарало Диков да изглежда толкова зле. Дали наистина е закъсал с парите или просто не е суетен, не се знае. Факт обаче е, че той не е изглеждал и в добро настроение, видът му е бил доста измъчен и нерадостен.

Най-вероятно Сашо си има своите проблеми. Той никога не е тънел в големи пари, но пък печелеше достатъчно, за да живее добре.

Очевидно отрязването на мераците му да оглави БНТ му се е отразило зле и той е рухнал психически. Сашо Диков от години има комплекси, свързани с работата, защото не е завършил „Журналистика“. Той се е надявал да ги превъзмогне, ставайки директор на най-старата телевизия у нас, но уви.

Източник: Crimesbg.com