Анита Димитрова - гаджето на Димитър Рачков, определено знае как да си играе картите, нищо, че е още доста млада. Блондинката се води безкрайно влюбена в комика и водещ, но доколко това е истина и в кое точно е влюбена, това са отделни въпроси...

Важни са обаче фактите - като този, че в момента Анита учи банково дело и иска да работи в престижна финансова институция. Сещайте се с чия помощ ще стане това! Не е трудно, нали - с тази на мъжлето й.

Преди да се запознае с Рачков обаче девойката явно не е била така амбициозна и ученолюбива, а като всяка куха лейка е залагала и е вървяла напред само с физическите си данни (половината от които изкуствени).

Дъното е, че Димитрова се е бутала само в клипове и то чалгаджийски, където е показвала какво ли не. Решила, че така ще я забележат и ще се издигне като се запознае и забърше някой богат и известен, тя все пак позна. Именно на такива снимки, но за късмет в песен на братя Аргирови, тя среща Димитър Рачков, който лапва по нея като шаран.

Хлътва до ушите Митето и започва усилено да я бута в светските среди, да я сприятелява с приятелите си, повечето от които, разбира се, са с връзки и позиции в обществото. "Е, как няма да го обича Анитка?! Всяка ще го обича", иронично подмятат в нета.