Бившата на Кубрат Пулев падна до дъното, че и задълба в него, обявявайки цената си. Не за реална консумация обаче, а за виртуална, но то не е особено различно. Андреа, която има отдавна свой профил в Онли фенс обяви, че срещу 19 долара на месец, всеки, който иска, може да се радва на анатомията й.

Като казваме "анатомия", разбирайте пълната такава - от-до, няма да има нищо скрито. Фенове на канала са останали потресени от факта, че певачката си показва дори най-срамните части, защото със силикона й сме свикнали отдавна.

Бившата Пулевица се чекне дибидюс, за да изкара някой лев, защото певческата й кариера отдавна е в миналото. Да, тя се прави, че има още участия, но нито е вадила скоро хит, нито нищо. А клиентите на заведенията, които са я слушали последно, твърдят, че е голяма скука.

Ако продължава с лекото си поведение в нета обаче, Андреа рискува да остане отново сама, тъй като новото й гадже Емре Йозмен надали ще иска приятелка парцал. Знаем, че той е сред най-желаните турски актьори и се загаджи с нашенката по време на снимките на неин клип.

Да, Андреа не го прави с други мъже в платформата, но е достатъчно и че си показва цялата карантия. Нещо, за което явно отдавна имаше мерак.

Източник: Crimesbg.com