Миловидната каратистка от Пирдоп - Айлин Бобева играе театър в "Ергенът". Това разкриха хора от миналото й, които са категорични, че мацката няма грам чувства към Евгени Генчев. Влязла в риалитито с една цел и тя е реклама, за каквато драпала от малка.

Айлин наистина е успешна каратистка, но не това е мечтата й, а да се превърне във фатална жена, желана от повечето мъже у нас. За целта тя си е коригирала устните, което е видно отдалеч, както и е оправила зъбите си, с които е имала проблеми.

Падение: Ето с кого се е въргаляла миловидната Айлин Бобева! (Играе театър в "Ергенът" + СНИМКИ)

Драпайки за известност обаче, Айлин е направила нещо, което мнозина определиха като "дъно" и "падение". А именно - въргаляла се е в леглото с Меди, докато той е бил уж с Моника Валериева. Айлин участвала в негов клип и не пропуснала да му покаже уменията си, когато той пожелал да я "оправи".

"Двамата са нямали връзка, било е просто забавление, но жалко за нея, че падна дотам. А се представя за много стилна, с класа и прочие... Дрън-дрън ярина, нищо подобно!", коментират източниците.

Колкото до Генчев, Бобева няма тръпка към него и двамата са останали само приятели след формата. А и като сравняваме Медито и Евгени, ясно е, че са диаметрално противоположни...