Първата свалка в Биг Брадър вече е факт, а потенциалната жертва е джукестата Беба Янева. Както знаем, тя е някогашна гимнастичка на име Теодора, но откакто се е направила на клонинг на всяка втора бръмчалка, се е прекръстила на Беба...

Та въпросната Беба, която се прави на много трудна и много отворена, започна яко да кълве на глупостите на бургаската батка Виктор. Последният се лепна за нея и започна да й разправя измислици от 1001 нощ за това как искал да срещне любовта и как бил готов за сериозна връзка, че и за семейство.

А онази гледа, гледа, мига на парцали и му се хвана на лъжите. Само ще припомним, че същият този "търсещ любовта" Виктор разказваше на всеослушание преди дни, а и във визитката си, как бил чувствителен човек, но нямал нищо против да се пробва с всичко, което шава около него.

Батката се хвалеше с бройките си и твърдеше, че не му пука дали една жена има акъл, защото просто щял да преспи с нея, а не да се жени. И дори обяснява как по-тъповатите мадами са за предпочитане в секса, защото по-лесно се ловели на глупости и бързо пускали.

А така като я гледаме Беба Янева, хич не пращи от акъл, та...

Източник: Crimesbg.com