Дениз Хайрула сигурно горещо съжалява за коментара, който е направила по адрес не конкретно на Венцислава Тафкова, а на конкурса Мис България като цяло. Знаем, че тя бе в подкаст с Айлин Бобева, където намекна, че не е важно победителката в този конкурс да е красива, а да си е платила за короната.

От всички миски през годините, Венцислава Тафкова бе единствената, която се засегна лично и вече дни наред не спира да "кълве" туркинята. Първо тя я нарече пошла, защото имала профил в ОнлиФенс и заяви, че няма нито интелект, нито ум.

Вчера пък отново я погна в мрежата като отбеляза, че ако Хайрула не си свали дрешките, няма кой да я забележи. За разлика от самата Венци, разбира се, която, видиш ли, била желана и ценена и в облекло до ушите.

Не ти трябват две висши, за да се усетиш, че щом някой приема толкова навътре нещо, казано не по адрес конкретно на самия него, значи се идентифицира с твърдението. Така пловдивчанката Тафкова, на практика, сама си признава, че е с купена победа в конкурса, но явно не може да се усети. Което пък отново "смигва" към интелектуалния й потенциал.

"Тая Венцислава се оля. Спри, ма! Как една друга миска не се ядоса и не започна да се защитава?! Нито Нанси Карабойчева, нито Гергана Гунчева, нито Жени Калканджиева, нито дори Антония Петрова... Само наша Венца реве, та реве. Какво ви говори това?! Май татето й яко е кихнал, че да я прочуе", коментират потребители в нета.

Дали Хайрула ще отвърне на поредните нападки към себе си, ще видим тепърва.