Антония Петрова отдавна е дошла до гуша на масата потребители в нета с непрестанните си фукни, парадирания, изхвърляния и мазни изцепки от типа: "Вижте ни, ние сме по-по-най...".

Особено активна е Тоца в показването на класа, на това колко мъдри били синовете й (макар единият да е в детска градина, а другият още бебе) и в това колко отдаден, влюбен и верен е мъжът й. Искрено й пожелаваме да е познала с последното, но...

Има едно голямо "Но" и то е предишната слава на бизнесмена Ивайло Батинков, който винаги е бил сочен за виден коцкар, чевръсто "обръщащ" женичките и менкащ ги като носни кърпички.

Да, с бившата миска той сключи законен брак и създаде семейство, но пък и си му беше време за това, поне за пред обществото. Близки до обкръжението му обаче разкриха, че Батинков не е сменил изцяло нрава си и не е спрял да се облизва на всяка по-засукана мадама, която му мине през погледа.

Някои дори подозират, че е кръшнал на Тоца поне два пъти, докато са в брак. "Мъж, който се е фукал, че е ценител на дамска хубост, не се променя ей така, сещате се. Иво е умен и умее добре да се крие. Той никога няма да даде да се разбере, че е залитнал встрани, още повече, че забежките му са еднократни, а не някакви любовни връзки. Но Тонито да бъде малко по-смирена и да не се кълне публично в него, че...", коментират източниците.