Цеци Красимирова и Майкъл Струмейтис се развеждат, да. Това беше официално потвърдено от самата нея вчера, но макар да не случи на стабилен брак до дълбоки старини, манекенката определено случи на бъдещ бивш съпруг. Казваме бъдещ, защото разводът им още е в ход и не е приключил.

След него обаче Цецито ще стане една много щастлива и никак не отчаяна бивша съпруга, която ще си тръгне от брачното ложе с две имения и общ бизнес за милиони. Мдаа, късмет му казват на това...

Оказа се, че Биг Майк е много готин пич, който не само не е подписал предбрачен договор с Цеци, а и сам е предложил да й остави любимата вила на карибския остров Мустик, заедно с хасиенда в Барселона, която е купил за нея в началото на връзката им.

Паралелно с това двамата ще продължат да са партньори в един от бизнесите му за милиони и изобщо... какво повече й трябва на нашата хубавица?! Развод ми дай, а?! Мнозина само си мечтаят за такъв очарователен и дружески развод.

Всъщност самата Цеци Красимирова призна, че с Майкъл са останали в прекрасни взаимоотношения и вярва, че и занапред ще продължат да бъдат близки хора и приятели. Те никога не са имали скандали или други грозни сцени, които да им попречат да продължат като цивилизовани хора.

Източник: Crimesbg.com