Станимир Гъмов шокира и погнуси Преслава с постъпката си, тя не очакваше това от него!

Все още не е съвсем ясно дали кукловодът Станимир Гъмов и Преслава действително са двойка и се обичат до полуда, или всичко е поредната пиар акция, която цели да изстреля рейтингът им в небесата. Ясно е обаче, че певицата изтрещя след неочакваната постъпка на Гъмео и буквално се отврати от него, след като разбра, че актьорът е глобен от полицията за гнусен акт на обществено място и то посред бял ден. [caption id="attachment_361621" align="aligncenter" width="300"]Преслава Преслава крещи на Гъмов след гнусната му постъпка посред бял ден[/caption] Оказа се, че Станимир Гъмов е бил наказан с пет лева за това, че облекчава нуждите си пред очите на хората в парка на свободата насред Борисовата градина, разкриха запознати. Дали Гъмов е бил пиян, или трезвен остава загадка, но фактът е, че никой от преминаващите наоколо граждани и още по-малко деца, не е длъжен да гледа и да се радва на "жезъла" му - дори и той да е особено голям. "Гъмича е свикнал да си прави, каквото поиска и изобщо не му пука от останалите. Еле пък след Вип Брадър така се наду, че не може да общува с личност, която е под славата на Преслава или Ернестина Шинова. Големи претенции, голямо нещо проявява, а за сметка на това се държи като пълен селянин, при това от най-простите", коментират близки до обкръжението на Гъмов.

Самата Преслава прочела яко конско на своя любимец и му заявила, че е отвратена от постъпката му и я е срам, че медиите свързват постоянно неговото име с нейното.

"Ти луд ли си?! Какви ги вършиш и защо непрекъснато се стремиш да създаваш скандали? Аз се чудя как да се отърва от клюките по вестниците, а ти другия път ще се изакаш насред жълтите павета. Срамота е, стегни се, Гъмич", крещяла му певицата.