Попфолк дивата от близкото минало Мария, която вече е почти в пенсия, живее само за материалните облаги, които мъжете й доставят. Лошото е, че учи така и щерка си Марая.

Не е тайна, че изпълнителката на „Спомен“ е спуквана от бой от гаджето си Миро Дзвера. Тя обаче търпи и не го напуска, защото той не й отказва нищо свързано с пари. Това, за съжаление, се предава и на Марая.

Близки до фолк дивата разкриват, че Мария възпитавала дъщеря си по същия начин. Тя й втълпявала, че трябва да изглежда нахакано, дори вулгарно, защото така ще впечатлява мъжете.

Дотук възпитанието на Мара Отварачката дава резултат. Марая изглежда като истинска „кифла“, а още няма дори 15 г. На лицето й няма свободно място от грим, джуките й са огромни и грозни като на майка й, цялостната й визия е като на 30-годишна жена.

Най-бруталното е, че Мария възпитава Марая да прави всичко за пари. Тя я учи да търпи дори побой от мъжа до нея, ако той е много богат.

Психиката на младото момиче вече е достатъчно увредена. Като беше малка, майка й и баща й се караха по брутален начин пред нея. Сега пък девойката вижда отблизо как Миро спуква от бой майка й, а тя търпи.

Източник: Crimesbg.com