Лора Крумова не е истинска дама и това си личи в много аспекти. Двамата с мъжа й са от типа хора, наричани „хипи“, което не е случайно.

Журналистката например не си сменя често дрехите. Наскоро тя се появи в ефир с кожено яке. Като оставим настрани факта, че това е липса на всякакъв усет за облекло на водещ на предаване, Лора изобщо не е свалила якето от гърба си дни наред, което говори, че ходи с едни и същи дрехи навън.

Едва ли само якето й е носено постоянно. Щом има такива навици, по всяка вероятност носи и едни и същи блузи с дни. Дано и с бельото да не е така, защото тогава вече картината ще придобие отвратителен вид.

Лора не е от изисканите жени и винаги е демонстрирала небрежност. Затова роди две деца от Сотир, който я води по палатки и каравани лятото, вместо по луксозни хотели. Не че семейството няма пари, но предпочита да живее по странен начин. Така възпитават и децата си.

Крумова например си пада по рап музика, което не е никак женствено. Явно освен усет за облекло, й липсва и усет за хубава музика. Като прибавим и постоянните й проблеми с килограмите, Лора не изглежда като най-привлекателната жена.

Източник: Crimesbg.com