Иво Аръков винаги е бил леко арогантен и винаги е демонстрирал, че се чувства като голямата работа в професията си. Той се има за много успял, което си личи по поведението му, макар че твърди, че е много амбициозен и все още не бърза да се възхвалява сам.

Истината обаче е, че Аръков се срамува от истината за себе си. Друго обяснение няма защо излъга за родния си град.

Актьорът каза в подкаст в Ютюб, че е от Варна и е свикнал с мекия говор. Това го каза в отговор на въпрос за водещия трудно ли му е било да научи мекия диалект на героя му в ”Съни бийч” Младен.

На Ивчо може да му се иска да е от морската ни столица, но не е. Явно има комплекси и му се ще да е роден в голям град, но уви.

Всъщност 34-годишният Аръков е родом от Белослав. Това е градче, намиращо се на 20 км. от Варна, но не е част от Варна. Именно там е израснал Иво, преди да започне да учи в НАТФИС и да остане в София.

Друг мотив, освен комлекс на малкия град, за лъжата на Иво Аръков едва ли има. Той е показал отдавна, че е пълен с комплекси на много тематики.

С Мика Стоичкова например се раздели отново заради комплекс за малоценност, тъй като тогава тя беше далеч по-известна от него. Актьорът сам призна, че е предложил на щерката на Камата да се разделят, защото не е издържал как се пише по техен адрес.

Източник: Crimesbg.com