Андрей Арнаудов се оказа изключително слаб баща, който не иска да поема отговорност за нищо пред сина си. Това стана ясно от самия него по време на участието му като коментатор в „Преди обед“.

Продуцентът на „Фермата“ се опитва да се прави на добър баща, но всъщност истината е съвсем друга. Той не може да възпитава детето и затова е оставил тази задача на майката Емануела Толева.

Андрей спокойно може да се нарече предател в отношенията с жена си спрямо 5-годишния им син, защото винаги се оправдавал с нея пред него. За да изглежда като добрия родител, не отказвал на малкия Васко нищо от свое име, а го лъжел, че мама ще се кара.

„Чух как казва, че няма да му даде бонбон, защото аз ще му се карам. Как може така да го лъже?!“, вайка се Емануела.

Мистър Сблъсък очевидно не обича жена си толкова много, както той твърди. В противен случай нямаше да се прави на добър пред сина им за нейна сметка.

Андрей сам признава, че не участва в решенията, които касаят семейството. Той е оставил всичко това на Емануела. Тя се грижи за детето, за възпитанието му, за дома, за семейния уют и всичко останало. Докато той се е посветил само на бизнеса си и мисли само за пари.

Не стига, че не участва в семейството пълноценно, а на всичкото отгоре характерът на Андрю бил и доста сприхав, поради което често крещял на жена си след работа. Затова успя да се задоми чак на 39 г. и беше застрашен да си остане стар ерген. Малко жени могат да го издържат в ежедневието, но Емануела някак е намерила рецептата и двамата са заедно вече 6 години.

Източник: Crimesbg.com