Жената на Енчев, от популярния дует „Румънеца и Енчев“ е, отвратена

Цветелина Енчева, съпруга на Георги Енчев от известното дуо, изригна срещу материал в столичен таблоид. Съпругата на певеца е бясна, че в писанието обвиняват мъжа й за непочтен данъчен платец.

В статията сочат бизнесмена и музикант като измамник, който дължи седем бона на НАП, но продължава са точи солидни субсидии от държавата за различни образователни и спортни проекти за младежи.

„Писанията не отговарят на никакви достоверни факти. Подобна информация не е публична. Не се знае и кой се е добрал до нея“, твърди съпругата на дуетния партньор на Адриан Рачев-Румънеца.Енчева обаче не отрече с категоричност дали мъжа й наистина не е данъчен измамник.

Тя само подчерта дебело, че те вече осъществяват проекта и има злобари, които искат да съсипят „доброто начинание и намерения“.

Съпругата на Енчев демонстрира безгрижие, като заяви, че за такива „дребни неща“ няма да търси правата си в съда.

„Умните и интелигентни хора няма да се подлъжат по подобни гнусни писания. Лошото е, че имаме три дечица и те страдат от тези измислици“, бясна е все пак Цветелина Енчева.

Тя разкри още, че възстановяване на емблематичния дует не е измислица,  а реалност. Румънеца и и Енчев вече имали четири съвместни участия.