Толкова ли е всеотдайна и безусловна любовта, която Гала изпитва към мъжа си Стефан - това се чудят от години близки до водещата, а и обикновени зрители. Защото начинът, по който блондинката приема партньора си, подхожда повече на отношение към собственото ти дете, но не и към мъжа ти.

Още повече, че Стефан Николов отдавна се е доказал като безумен сваляч и нагъл тип, възползващ се от парите и славата на жена си, докато не пропуска сгоден случай да й тури рогца.

Мазният Стефчо, както са го кръстили не една и две дами в нета, е силен в онлайн свалките, с каквито е забърсал и самата Гала. Той все по-често вилнее на воля в нета, особено в Инстаграм, където бройка от 20 до 40-45 годишни засукани мацки.

Една такава изрева преди дни, че Стефан директно й е предложил да й достави от собствения си мед до дома й (знаем, че той гледа кошери), но само ако е сама вкъщи. Дори я попитал дали иска да му оближе меда...

"Хора, не бях на себе си! Това не е откачено, това е извр@тено. Тоя наглец мазен вместо да пали свещи и да се благодари на всички светии, че са му дали будала като Гала, която го гледа като родно бебе, тръгнал да се занася и да точи лиги по чуждо. Свиня! Ако съм на Гала нямаше и година да го изтърпя, а тя го гледа влюбено като болно теле", беснее жената.