Жана Бергендорф е само на 38 г., а изглежда като лелка в детска градина. Новият й външен вид може да шокира и най-големите й фенове, ако все още някой харесва посредствените й песни.

Изпълнителката на „Самурай” е с тотално сменена визия в последните месеци, дори може би години. Тя изчезна от шоубизнеса, но за сметка на това увеличи участията си по баровете, за да се издържа. Именно там хората са останали потресени от гледката.

Към днешна дата Жана вече не е червенокоса, а руса, но това не е проблем. Проблемът идва от прическата й, която е като на девойче от малко селце, дошло да пее в големия и страшен град. Такива прически се носеха преди 25 години, но явно Бергендорф не се вълнува как изглежда.

Най-големият проблем пред певицата се явява голямото й напълняване. Тя е висока на ръст и щом си личи, че е много закръглена, значи има доста наднормено тегло. Заприличала е на лоена топка, а на всичкото отгоре краката й са къси по природа и това допринася за още по-карикатурния й външен вид.

Според запознати причината за драстичната промяна във външния вид на Жана е липсата на наркотици. Певицата е успяла да спре да се друса, но за сметка на това се е обърнала към храната и в момента тежи около 120 кг., по непотвърдена информация.

Източник: Crimesbg.com