И това ми било учителка??! Я пак?!... Снимки от профила на Ивелина от "Ергенът" в мрежата разбуниха духовете (меко казано) и накараха родители да закрещят: "Уволнете я незабавно!"... Дали реакцията им е пресилена, или не, всеки ще прецени за себе си, но истината е, че последното, на което прилича Ивелина тук, е на учител. При това на сравнително малки деца.

ОТВРАТ: Учителката Ивелина от "Ергенът" с П@РНО СНИМКИ в нета, родители крещят: Уволнение веднага! (ВИЖ ТУК)

Гледайки фотосите, повечето коментари са, че това е актриса от филмите за възрастни, ама от най-бруталните. Или, че женичката, която се е "разклецала" пред обектива, си търси клиентела. За възпитание и обучение на деца обаче и дума не може да става... поне не и нормално обучение, а не за "гейши".

ОТВРАТ: Учителката Ивелина от "Ергенът" с П@РНО СНИМКИ в нета, родители крещят: Уволнение веднага! (ВИЖ ТУК) - Снимка 2

Какво ще последва оттук насетне и дали директорът на училището, в което работи Ивелина, ще вземе мерки, не е ясно, но общественият отзвук е доста широк.

ОТВРАТ: Учителката Ивелина от "Ергенът" с П@РНО СНИМКИ в нета, родители крещят: Уволнение веднага! (ВИЖ ТУК) - Снимка 3

Със сигурност Ивелина не е от жените, които биха спечелили сърцето на ергена Евгени Генчев и това се вижда още от началото на формата. А и пианистът май не си пада по толкова откровено пошло и разюздано поведение.

ОТВРАТ: Учителката Ивелина от "Ергенът" с П@РНО СНИМКИ в нета, родители крещят: Уволнение веднага! (ВИЖ ТУК) - Снимка 4

Предвид факта, че Ивелина миналия път заговори за насилие в живота си и за това колко вярна и моногамна била, тези снимки някак не се връзват с твърденията й.

Едно обаче е сигурно - кадрите са въздействали на не един и двама гимназисти от школото й, които кой знае какви са ги вършили, съзерцавайки ги... Срамота!