Не е останало нищо секси у Фикрет Стораро още преди да навърши 30 г. Турският ром върви по стъпките на баща си, който на неговите години щеше да се пръсне от дебелина и изглеждаше с 10 години по-възрастен.

С Фики е същото. Приятелите му са в шок колко бързо е напълнял и вече едва си сгъва краката. Задницата му е станала по-огромна от тази на Бионсе, а коремът му стърчи повече, отколкото този на Краси Радков в славните му години.

Според слуховете синът на Тони Стораро е ударил 120 кг. Въпреки че е пълен с мускули и е висок на ръст, това е огромно тегло за всеки човек. Близките му били направо в шок.

Най-зле го изживявала жена му Гюлджан. Тя вече правела секс с Фики само по задължение и той изобщо не я привличал или възбуждал. Нещо повече, направо се отвращавала от огромното туловище, в което се е превърнало тялото на мъжа й. Затова всячески се опитвала да избегне секса с него.

Животът на Фики Стораро не се движи напред, както се очакваше. Кариерата му е в застой, поради което и финансово не е много добре. Наложи се два пъти да участва в „Като две капки вода”, за да си закрепи положението с парите. В личен план пък изглежда като бивол, а още дори няма 30 г.

Източник: Crimesbg.com