Райна ще закове 41 години само след месец, а все още е сама и няма деца. Оттук нататък ще й е все по-трудно да създаде семейство, защото времето не прощава никому, а и тя не е склонна на компромиси, което е типична черта на всяка стара мома.

Чалгарката от Сандански видимо остарява с всеки изминал ден. Феновете й, колкото и малко да са на брой, коментират, че се е състарила страшно много. Бръчки са излезли по лицето й, сенки под очите й са се появили, а и кожата й изглежда прекалено суха.

Очевидно всичко това е комплексирало певицата, тъй като тя все още държи да изглежда добре, за да си хване мъж и най-после да стане майка. Хора, които я познават, твърдят, че Райна е станала направо непоносима. Характерът й никога не е бил благ, но с годините тя сякаш е изгубила способността си да прикрива злобната си същност.

Комплексите на Райна стигнали дотам, че тя целенасочено си търсела по-млади мъже, с което се надявала да накара колежките й да й завиждат. Тя тайно се надявала да зачене от някой от младоците, с които си лягала, но до момента не се е намерил глупак, който да й направи дете.

Източник: Crimesbg.com