Разведената Алекс Богданска (бивша Петканова) се прочу в цялата страна като жена, която най-безсрамно се предлага на де що богаташ зърне. И преди някой да заяви, че това не е вярно, нека попитат Анелия! Да, певицата Анелия, чието гадже - Любомир Захаринов Богданска "оправила" с пълна програма.

Това разкриха пред Блиц близки до бившата на Коко Динев, която не може да се побере в кожата си от гняв. Оказа се, че въртиопашката Александра сама се прилепила до хазартния бизнесмен и си отворила краката моментално. Разбира се, като повечето мъже, онзи нямал нищо против да се позабавлява с нея, още повече, че Богданска се раздавала като за последно.

Но понеже София е малка, истината бързо стигнала до ушите на Анелия, която доскоро се водела в добри отношения с Алекс. "Позвъни й по телефона и я попита, а онази само мънкаше, личеше, че лъже и увърта. Тогава Анелия побесня и я прати по дяволите, а Захаринов го заряза - защо й е мъж, който не може да си затваря ципа?!", разкриват източниците.

Разбира се, никой и не подозира, че бизнесменът ще смени Анелия с Богданска, което е абсурдно. "Чисто и просто ще я овъргяла още няколко пъти и ще й бие такъв шут, че няма да се освести три дни", смеят се запознати. Но и казват, че така й се пада, щом краде чужди мъже.