Да си влюбен и с ново гадже е едно, но да помниш, че си родител е съвсем друго. Не може да се каже същото за Алекс Богданска обаче, която явно не разграничава двете понятия. Пред очите на сина си, моделката се въргаля и натиска с новия си приятел Мартин, за когото знаем, че преди години се е "оправял" с Мария Илиева... и общо взето си пада по "известни" жени.

Богданска и Мартин са на почивка в Тайланд, но заедно с тях е и малкият Габриел, който е принуден да гледа разчепатеното поведение на родителката си. Това възмути мрежата, която не се поколеба на "нахрани" манекенката за разюзданите й снимки.

На една от тях тя буквално се е стоварила върху гаджето си на плажа, а по хавлията се забелязват доста ярки косми. То хубаво, но като се имаш за инфлуенсър, би трябвало да изпипваш в детайли всичко, което постваш и поне да си изтупаш хавлията.

"Не стига, че ни кара да им гледаме потните телеса, но и космалдаците си постлала. Като го виждаме тоя какъв е гладичък, все едно джендър, едва ли космите са от него. Нейни са, но остава под въпрос от коя част на тялото... Отврат", коментират в нета.

На Богданска явно не й пука и изцяло се е вдала в Мартин, за когото призна преди около два месеца, но не го бе показвала.

Източник: Crimesbg.com