Глория в момента изглежда отвратително. Това заключиха много от хората, които са я виждали по участия в последните седмици.

Истината е, че Гло сама се е състарила и се е направила по-грозна с корекция в устните. Те наподобяват тези на Мара Отварачката в най-отвратителните й години.

Очевидно примата на попфолка избива комплекси, свързани с възрастта. Тя вече е на 50 години, а гаджето й няма и 40, което донякъде дразни фолк дивата.

Новата уста на Глория е повече от нелепа и даже буди подигравателен тон. Тя наподобява формата и външния вид на в@гина.

За да има втора в@гина, Гло е броила 2000 лв. Пластичният хирург е прекалил с хиалурона в устните и затова тя изглежда така покъртително.

Глория винаги е отричала, че си прави корекции по визията, но всъщност тя е сред първите в бранша, които си сложиха силикон на гърдите. И то, при положение че тя никога не е страдала от синдрома на малките цици, но явно страда от комплекси и затова не спира да пипа неуспешно външния си вид.

Самият факт, че гаджето й е с 15 години по-младо от нея, означава, че примата е дълбоко комплексирана на тема възраст и си мечтае да е по-млада. Уви, това няма как да стане и с годините започва все повече да заприличва на сбръчкана лелка.

Източник: Уикенд, Crimesbg.com