Жестоко унижение изтърпяха Камелия и Галена, при това пред очите на хилядите зрители, гледащи "Гласът на България". Да, вярно е, че и двете са чалгарки - стил, който не се ползва с особен респект от интелигентните хора, но това си беше грубичко. И грозно.

В последния епизод на предаването продуцентите направиха изненада на безспорния ветеран - Иван Лечев. Те бяха записали досегашни членове на журито, както и настоящите, които да го поздравят в кратко видео. Поли Генова, Графа, Михаела Филева, Дара, Мария Илиева, Миро и други... всички те бяха поканени да участват в изненадата.

Сещате се кои не бяха, нали?! Ама, разбира се - Камелия и Галена. Още повече, че Ками и Лечев са доста близки и тя с охота би се съгласила да направи едноминутен запис за него. Но как да го направи, като никой не е поискал това от нея.

"Направо ги удариха и двете в земята с това решение. Продуцентите може и да са "велики", но не бива да се отнасяш така към жени и то жени, с които си работил един или няколко сезона. И ако сега и двете ги намразят, ще са напълно прави за себе си. Това беше гавра, унижение и подценяване, но не като певици, а като хора дори", коментират потребители в нета.