Елизабет Кравец безспорно е една от най-красивите носителки на короната Мис България, макар да е с украинска кръв. Но след "чудеса" като Тоца, Мис Нос, Венцито Тафкова и прочие, Кравец наистина отсрами положението. За жалост, не за дълго.

Както вчера разбрахме, Елизабет е с отнета корона и титла, които са връчени на първата й подгласничка в конкурса - Илияна Борисова. Организаторите изтъкнаха причината, че Кравец многократно удряла по имиджа на конкурса, като не се явявала на задължителни ангажименти и правела, каквото си поиска, с което накърнявала името на самия конкурс.

Е, днес младата красавица даде първи коментар по темата и заяви, че няма да оспорва решението и е ок с това, но шокиращо разкри, че е научила за отнетата й титла от интернет.

"Никой не ми се обади, камо ли да дойде или да ме извика, за да ми го кажат лично. Научих го от сайтовете. Но ще го приема, защото аз не съм станала известна от това, че станах Мис България, а още откакто спечелих короната на конкурса Мис Варна", усмихна се Кравец.

И твърдо отрече да е правила нещо, което да е в разрез с правилата. Елизабет настоява, че винаги съвестно е изпълнявала ангажиментите си към короната на миска.

Източник: Crimesbg.com