Митко Андонов отмъсти жестоко на Мария Гущерова заради дъщеричката си Марая!

Жесток и унизителен удар получи новоизлюпената госпожа Мария Гущерова от бившия си съпруг Димитър Андонов. След като месеци наред миньончето на фолка правеше отчаяни опити да увеличи дистанцията между щерка си Марая и биологичния й баща, като й внушаваше, че нейният татко е Християн Гущеров, тя го отнесе.

Хотелиерът Митко Андонов я удари там, където боли най-много - а именно по гордостта и самолюбието й. Това разкриха близки до бившия на Мария, напълно оправдаващи думите му към нея.

[caption id="attachment_336567" align="alignright" width="300"]Мария Мария извън кожата си от яд заради думите на Митко Андонов[/caption]

Припомняме, че от няколко години Митко Андонов е щастливо женен за красивата Никол Андонова, която го дари със син. Двамата са по-единни и влюбени от всякога, а хотелиерът милионер не пести сили и средства, за да изненадва съпругата си с нови и прекрасни подаръци и почивки има-няма през ден.

"За тази жена бих направил всичко - и Луната от небето ще сваля ако поиска. Никол е истинската и вечна жена за мен. Всичко друго пред нея бледнее, а за Мария не искам и да говоря. Тя беше грешка в живота ми, единственото красиво нещо, от която, е Марая. Но на стила и класата на Никол, Мария не може да стъпи и насън", без да се замисли изкоментирал Митко Андонов пред свои близки приятели преди няколко дни, когато разказвал за поредната екзотична дестинация, на която смята да отведе Никол Андонова.

Извън кожата си от яд - това представлявала пък чистак новичката госпожа Мария Гущерова, когато "услужливи" и "благородни" общи познати побързали да снесат пред нея новината за думите на Митко Андонов. За никого не е тайна, че от години Мария се скъсва от яд заради вниманието, което Никол Андонова получава с шепи от Митко Андонов и, което тя никога не е имала.

"Никой не й е виновен за това обаче. Димитър е от малкото богати мъже, които са и напълно естествени и непринудени хора. Но на капризите и вечното мрънкане на Мара и дърво няма да издържи. Да я видим сега колко още ще продължи да се дуе, след като след сватбата пословично стиснатия Християн Гущеров си покаже характера и "спестовността", ехидно подмятат източниците.