Радиоводещият Симеон Колев, който бе унизен и натирен от Мариана Векилска преди 4 години, днес отново се радва на любовта. Най-после си намери жена, която удовлетворява всичките му потребности.

Тя се казва Йоана и е блондинка. Видимо е доста по-млада от журналистката, която вече е на 49 г. Йоана изглежда на не повече от 30 г. и е с доста невинно изражение.

Отмъщението на Симеон Колев! Мариана Векилска в шок от новата му, която е с 20 години по-млада от нея (СНИМКИ)

Цели 4 години трябваха на Симеон да се възстанови психически и емоционално от травмата, която Мариана му нанесе, когато го напусна без видима причина. За целта е посещавал дори психолог.

„Мариана ми каза, че съм перфектният мъж и това ми е проблем. Как да отговориш на подобно нещо?! Уж съм супер, ама чао. Беше ми много тежко, но всичко вече е зад гърба ми и отново съм влюбен”, споделя водещия в БГ Радио.

На всичкото отгоре след раздялата им през 2019 г. Мариана му натресе за гледане сина им Момчил, който тогава беше на 10 г. Той остана при баща си първоначално, тъй като тя замина да работи в Брюксел, а учебната година още не беше приключила.

Отмъщението на Симеон Колев! Мариана Векилска в шок от новата му, която е с 20 години по-млада от нея (СНИМКИ) - Снимка 2

Към днешна дата томахавките са заровени. Векилска отново е в България и работи в БНТ, но няма мъж до себе си. Симеон пък е лудо влюбен и продължава да работи в БГ Радио.

Източник: ПИК, Ретро, Crimesbg.com