Славея Сиракова все още не може да се опомни, че годеникът й се оказа гей. Тя скъса с него, но все още не може да приеме напълно истината.

В този миг на помощ ще й дойде мама Илиана Раева. За да докаже напълно на шерка си, че мъжът, предложил и брак на о. Бали, е с хомосексуални наклонности, легендата на художествената ни гимнастика е наела частен детектив, който следи всяко действие на въпросния мъж.

Илиана е решена да докаже чрез снимки и видеа, че този мъж е гей. Така не само ще докаже на Славея със сигурност, че той не е за нея, но и ще го съсипе публично. Тя имала намерение да изложи доказателствата публично, за да може този човек да си плати, че си е играл с чувствата на щерка й.

Щастието между Сиракова и годеника й се изпари, след като тя видяла в компютъра му гей снимки и гей клипчета. В съчетание с това, че в леглото между тях нещата много не вървели, й се изяснила картинката.

Славея от самото начало трудно възбуждала годеника си. Винаги се налагало да го стимулира с уста или ръка, а когато и това не помагало, минавал на „Виагра“. Сексът помежду им бил истинско мъчение, но Славея не се отказвала от него заради парите му. Когато обаче разбрала, че може да е „обратен“, нямало как да преглътне унижението.

Той се опитал да й замаже очите с твърдение, че е бисексуален и с мъж винаги е бил активен. Тя обаче не му вярвала и съвсем ясно написа в мрежата, че смята бисексуалността за параван, зад който се крие гей.

Източник: Уикенд, Crimesbg.com