Христо Сираков изчака да мине време от изневярата на Биляна Евгениева и публично унизи нея и Благой Георгиев!

Бизнесменът Христо Сираков си отмъсти подобаващо на бившата си годеница Биляна Евгениева, която си позволи да му сложи рога пред цяла България с футболиста Благой Георгиев. Вербалната вендета на Ицо Стоте манекенки ямно е добре обмислена и точно на място - той изчака да мине време от флирта на Биляна с Благо Джизъса, за да удари там, където боли най-много - по гордостта.

Христо Сираков откровено призна, че е благодарен на Благой Георгиев, че му е отворил очите по въпроса що за жена си е избрал за годеница и му е спестил солидни разходи по нея. "Не съжалявам за това, че разбрах за изневярата на Биляна, напротив. Вярно е, че когато двама души са заедно от дълго време, то неизбежно изневярата се появява. Но ако са достатъчно интелигентни и умни, ще направят така, че половинката им да не разбере за това. Очевидно Биляна не може да се похвали с такъв умствен капацитет, а аз не мога да търпя глупава жена до себе си", разкри Христо Сираков и смаза Биляна Евгениева с думите си.

[caption id="attachment_331953" align="alignright" width="300"]Христо Сираков Христо Сираков разказа играта на Биляна Евгениева и Благо[/caption]

Що се отнася до Благой Георгиев, бизнесменът милионер заяви, че не познава футболиста. "Не го знам този лигльо. Нямам честта да го познавам, а и не ми трябва. Решил да се прави на вървежен, опитал човекът и взел, че успял. Да е жив и здрав! Нито той, нито Биляна Евгениева означават нещо за мен, затова и смятам да си спестя по-нататъшните коментари", каза Христо Сираков, който не крие, че е "оправил" и плеймейтката Елена Кучкова.

Дни преди празниците Христо Сираков изрази благодарността си към съдбата, че го е отървала от жена като Биляна Евгениева и призна, че годежът никога не е означавал гаранция за сватба.

"Първо, това не беше годеж по правилата, тоест не беше официален, а по-скоро представяне на новото ти гадже пред света. И второ - никога не съм предлагал брак на Биляна. Нямаше и да го направя. Не, защото ми е сложила рога, а защото тази, която ще ми стане съпруга някой ден, трябва да има всички качества, които момиче като Биляна не притежава", срина я Христо Сираков.