Разочарованието на поп фолк дивата Анелия няма край Вървежната певица отново се оказа сама и нещастна

Напъните на Анелия да се покаже щастлива и обичана май ще се окажат поредния балон. Бившата на футболния бос Коко Динев остана без младото си гадже. Напористата красавица Калина Паскалева се оказа доста по-сръчна от нея и й отмъкна богаташкия син под носа, пише Lifestyle.bg.

[caption id="attachment_315938" align="alignright" width="235"]Анелия се готви за отмъщение Анелия се готви за отмъщение[/caption]

Двамата са забелязани доста често и в интимна близост да обикалят скъпарски нощни столични клубове. Изкусителният ерген, син на екс министърката по околната среда Долорес Арсенова, май се е вслушал в словата на родителката си. Властната дама била твърдо против 27-годишния й син да се задява с по-възрастна и отгоре на всичко поп фолк изпълнителка, научи Kliuki.bg.

Зложелатели пък виждат в това знак заради държането на Анелия към сегашната съпруга на Коко Динев и нейна колежка Емилия. Те припомнят как Анелия вече няколко пъти вихри купон със своите почитатели в култовата кръчма на бившия си "Кошарите".

Това вбесявало Емилия и неведнъж докарвала разправии между нея и съпруга й, но това не пречело на Анелия да продължава с провокативното си поведение. А и тя се чувствала силна, защото на нейна страна се оказала и бившата й свекърва, която недолюбвала настоящата си снаха.

Тя „непрекъснато вливала разум” в главата на разхайтения си син, че въпреки милионите му каката скоро ще го остави без пукнат грош. Дали заради натякванията й или заради умението на по-младата изкусителка Калина Паскалева, която взе участие в реалити шоуто „Островът на изкушенията”, но Калоян бил омагьосан от нея.

Калина Паскалева се пробва и като тв водеща в предаването на Любен Дилов-син, но стана по-известна с авторската си скандална книга, в която разкри малко известни тайни на ВИП-персоните под завивките.

Снимките, които Анелия постна във Фейсбук, на които двамата с Калоян позираха щастливи бяха последните им съвместни. Буквално след тях любимия й се оказа в прегръдките на палавата Калина. Екзотичната красавица няма и намерение да изтърве младия милионер, пък и майка му може би накрая ще миряса и ще даде благословията си.