Дълго в медиите се носеше горещата клюка, че Саня Армутлиева открадна мъжа на поп певицата Камелия Тодорова

Именно къдрокосата шефка на музикалната компания „Вирджиния рекъпдс“ била причината екранната „търновска царица“ да се разведе с мъжа си Майкъл Кунстман.

По думите на джаз изпълнителката тя разбрала по доста брутален начин, че съпруга й има любовна афера със Саня.Това се случило, когато Камелия живеела в Германия. А мъжът й пътувал с колата и със Саня преспивали в различни хотели.

„Дъщерите завариха баща си в едно легло с нея“, твърди певицата. През 1990 година тя се връща в Германия, като развод на мъжа си не дава до 2000 година.

Мъжът  й обаче така организирал нещата, че не й оставил никакво наследство, както постъпил с първата си съпруга,  а също и с майка си.

„Изобщо не съм откраднала мъжа на Камелия Тодорова. И не само нейния, а и ничий друг съпруг не съм откраднала. Майкъл ми даде възможност да се занимавам с музикален бизнес, той повярва в мен.Видял е нещо в мен, оттам започна всичко.

Но той не е бил нищо повече за мен от един от най-добрите ми приятели“, заяви Саня Армутлиева пред водещата Алекс Сърчаджиева в предаването й „Животът по действителен случай“ по Би Ти Ви.

Саня Армутлиева е омъжена за британеца Тим, с когото имат две деца.

Източник: България днес, Crimesbg.com