Вдовицата на покойния бизнесмен Стефан Шарлопов обича да е под прожекторите

Докато бе омъжена за милионера тя бе „по-тиха от тревата“, но след смъртта му не спира да се показва и фраска.

„Все едно е била държана на въже“, клюкарят в нета Бояна Шарлопова. След като не спираше да се показва доволно разголена и пътешестваща по далечни и екзотични дестинации, вдовицата се изфука с второ висше образование. Тя вече е дипломиран психолог, като показа китапа си от Пловдивския университет. Пак там, но преди двадесетина години, блондинката завършва микробиология и генетика  и започва работа в една от фабриките на шефа си. 23- годишната тогава Бояна така „влиза в акъла“ на по-възрастния си шеф, че той я взима за жена, след като се развежда с първата си съпруга. Бояна Шарлопова му ражда четири деца, като бизнесмена има дъщеря и от първото си венчило.

След смъртта на Стефан Шарлопов започват дрязгите около огромното му богатство. Но тогава Бояна не спира да тръби, че двете с доведената си щерка Ева се „разбират прекрасно“.

Но истината се оказа друга и отношенията им охладняха.

„Ева взе складовете в София  и иска да стане рентиерка, защото има две малки деца. Решението бе нейно. Тя имаше 16% от бизнеса, другите са на семейството“, заяви Бояна Шарлопова.

„Не се нуждая от публичност. Който трябва да знае, го знае,оставам вярна на себе си“, пък „нахрани“ клюкарите Ева.