"На кафе" се завърна с поредния си сезон като успя да се затвърди като най-дълго излъчваното предаване в родния ни ефир. Е, нямаше да може да бие "Шоуто на Слави", ако Дългия сам не бе решил да се раздели с Би Ти Ви преди години, но това е друга тема.

Днешната тема е за новия избор за панелист на Гала, който втрещи всички. Знаем, че на мястото на Ромина Тасевска трябваше да се сложи нов човек и то жена, защото предаването вече има трима господа. Говореше се, че мацката ще е страхотна изненада и всички ще ахнат.

Е, верно ахнаха, но от пълен шаш. Защото се оказа, че очакваха известна личност, а се появи жена, която никой не познава, а мнозина не са и чували. Става дума за Лора Капустина, която е стигала до финала на "Мастършеф". Тя е на 26 години и се е преместила да живее в столицата заради приятеля си, с когото обаче вече са разделени.

Като цяло, появата на Лора Капустина в "На кафе", беше посрещната вяло от потребителите. Много от тях заявиха, че да - това е някакво симпатично момиче, но нищо повече.

"И защо точно тя?! По тази логика и Цона от "Люлин" може да се цани за панелист другата година. Не трябваше ли да вземете лице, което се разпознава от публиката, което се харесва и се следи?! Големи идиоти сте", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com