След като цяла България с очите си видя как Ивайло Цветков - Нойзи не побарва нищо в домакинската работа и не помага изобщо на съпругата си Мария Игнатова, в чиято къща се и намърда да живее, блондинката явно се засрами. Засрами се пред хората, в чиито очи започна да изглежда жалка и най-сетне се реши да промени това.

Самата водеща призна в мрежата пред последователи, че мъжът й вече далеч не лежи на дивана и не си "бърка в носа", докато тя се чуди откъде да я захване.

"Аз за дюмбел или за тюфлек не съм се омъжила! Казала съм на Нойзи - работата ще се дели по равно. Ако аз пазарувам днес, ти ще пазаруваш утре. Същото се отнася за миенето на чиниите, за чистенето, а в готвенето също се включваме двамата", обясни Мария.

Съвършено правилна постъпка, предвид факта, че доскоро умникът Нойзи бе ангажиран само със собствената си персона и "мъдрости", които от години бълва на килограм, а за останалото да се грижи половинката му.

"Къде го дават това?! Тя Мария даже много го е разлигавила. Ако ми беше в къщата такъв, да съм го натирила с куфарите отдавна. Хайде де, ще ми са прави някой на царче?! Друг път", коментират потребители в нета.