Те това е то, отидЕ коня у рЯката. Николета Лозанова е яко прецакана и то не от друг, а от собствения си свекър Боби Михайлов. Плеймейтката, която е бременна, силно се надяваше да гушне едни 250 000 лева от риалити формат, излъчван по Би Ти Ви, в който да се показва ежедневието й с Ники Михайлов, както и самото раждане на бъдещото бебе.

Риалити форматът, който щеше да копира онзи с Ким Кардашиян и семейството й, беше почти договорен с медията и трябваше да стартира от Нова година и да продължи до самото раждане, което да се заснеме директно.

Е, ядец! От телевизията размислиха и отказаха на НиЛо в последния момент, а причината за това е свекър й. След всички скандали и всенародни въстания срещу Боби Михайлов и поста му в БФС, от Би Ти Ви осъзнали, че ще е крайно нелепо да хвалят и рекламират сина му и невестата.

"Няма да чистим ние имиджа на Борислав Михайлов, че и да плащаме за това", категорични били от медията. А и още повече, че самият Боби подаде оставка, насилен от масите, но все още предстои тя да се гласува на тепърва предстоящ конгрес.

Жалко за Николета и Ники, които вече усещаха мириса на парите и то само затова, да показват на хората как ядат, спят и пърдят...

Източник: Crimesbg.com