Анелия рухна психически, не можа да прикрие сълзите си!

Поп фолк дивата Анелия се предаде изцяло. Отчаянието й взе връх и тя не можа да прикрие сълзите си по време на последния си лайф в нощен клуб. Това разкриха присъстващи в заведението клиенти, потресени от посърналия вид и мъката на Анелия.

Душевната драма на Анелия се дължи на факта, че преди броени дни тя изгуби любимия си мъж в лицето на министерския син Калоян Арсенов. Арсенов заряза Анелия, без да му трепне окото. Нещо повече - до него вече има друга жена и тя е скандалната изкусителка Калина Паскалева от риалити формата "Островът на изкушението", разбра Kliuki.bg.

[caption id="attachment_316076" align="aligncenter" width="300"]Анелия От усмивката на Анелия нямаше и следа цяла нощ[/caption]

Изневярата и подлото предателство на Калоян Арсенов срина изцяло Анелия, която не криеше голямата си любов към него. По време на последния си лайф тя забавляваше клиентите с каменно и посърнало лице и бе облечена цялата в черно. През една от паузите между парчетата, Анелия седна на едно сепаре със свои приятели, а десетина минути по-късно по страните й се търкулнаха сълзи.

[caption id="attachment_316077" align="aligncenter" width="300"]Анелия по-тъжна от всякога Анелия по-тъжна от всякога[/caption] [caption id="attachment_316078" align="aligncenter" width="300"]Анелия страда силно заради изневярата на Калоян Анелия страда силно заради изневярата на Калоян[/caption]

"Анелия говореше с някаква жена и очевидно й разказваше за раздялата с Калоян Арсенов, защото лицето й беше сгърчено от болка. Малко след това тя се разплака, а другата я прегърна и явно се опитваше да я успокои. Анелия се опита да се скрие от посетителите, за да не видят, че плаче, но не успя. Всички я гледаха втрещени и се чудеха какво става", разказват посетители на нощния клуб.

[caption id="attachment_316079" align="aligncenter" width="300"]Тя не се усмихна дори на феновете си Тя не се усмихна дори на феновете си[/caption] [caption id="attachment_316080" align="aligncenter" width="300"]Анелия не издържа и се разплака Анелия не издържа и се разплака[/caption]

Дори по време на изпълненията си, Анелия сякаш била забравила за пословичния си професионализъм, който винаги е демонстрирала. Фенове идвали при нея за снимки, а тя не отказвала на никого. Само дето лицето й не можело да се разтегне в дори насилена усмивка.

Припомняме, че до момента нито Анелия, нито Калоян Арсенов са разкрили истината, че връзката им е приключена. Анелия се е потрила от медиите и не обелва и дума за страданието си, но всички от светския елит на столицата са наясно с бруталната измяна на Калоян, която замени Анелия с по-младата и провокативна Калина Паскалева.