Лиляна Боянова, която води новинарската емисия по Би Ти Ви, предприема отчаяни ходове в търсене на любовта. Водещата явно смята, че проблемите й са във външността и затова се е заела да я оправя.

След раздялата с Николай Пенчев, който я заряза без никакви обяснения, а беше сгоден за нея, Лили известно време не можела да стане от дивана. Постепенно обаче се съвзела благодарение на работата и решила да промени визията си.

Боянова от известно време постоянно е във фитнеса, където прави коремни преси и всякакви упражнения за стягане на тялото. Лили има свой личен треньор, който й е изготвил програма.

Журналистката наистина има нужда от малко спорт, защото тялото й не е от най-фините. Задницата й е доста голяма, което винаги я е комплексирало.

Лили обаче гледа много повърхностно на проблемите си с мъжете. Едва ли не може да задържи нито един мъж заради визията си. По-скоро характерът й е непоносим и оттам са всичките й проблеми.

Хора, които я познават добре, твърдят, че Боянова е с доста сприхав характер. Обичала да се заяжда, когато не е в настроение и постоянно парадирала с пари и възможности пред приятелките си, които взимали далеч по-скромни заплати.

Лиляна издава, че е със злобен характер чрез физиономията си. Счита се, че хората с такива дълги лица и брадички не са от най-благите и често мислят зло някому.

Припомняме, че Лили е самотна майка. Тя отгледа детето си сама, тъй като бащата я е изоставил още когато бебето се е родило.

Източник: Уикенд, Crimesbg.com