Тризначките не спират да напомнят за себе си от столицата на Великобритания

По-скоро двете сестри, Надежда и Вяра, търсят спасение от рекордните жеги, които не подминаха и Острова.Третата сестра от триото-Любов, отдавна е семейна и заедно със съпруга си отглеждат дъщеричката си Виктория.

Тя не поддържа връзка със сестрите си, които я обвиняват във всичките грехове на всемира и твърдят, че им прави „черни магии“.

Блондитата, които се прославиха след участието си в Биг Брадър, а после се снимаха за „Плейбой“, отдавна са заорали дъното.

Но нямат никакво намерение да се връщат в България, нито да се хванат за сериозна работа в Лондон. А с упоритост, достойна за клепоухи животни, не спират да просят из известни места в Лондон. След това с изпросеното си купуват пури и пиячка.

Двете обеднели близначки се заричат никога да не хванат работа, понеже не са „роби и слуги“, а предпочитат да просят и да спят в кашони и то където намерят.

„Като станем маймуни, ще търсим работа и квартири. Просим  и си плащаме интернета.Не ми е неудобно на мен и на сестра ми да просим, вместо да се гаврят с нас“, пени се Надежда.

Но от известно време двете се похвалиха в социалните мрежи с „невиждан лукс“. Те вече са сменили кашоните с палатки  и са доволни, че поне имат „покрив над главите си“.

Източник: Crimesbg.com